1-Daagse Cursus met Norka Andrea Szalay STAMPING DELUXE 7 November €150,- ex.btw

Vorige Artikel 15 van 17 Volgende
€ 150,00 (exclusief 21% btw)
Aantal

Moyra's grootste Nail-Art artiest is de Hongaarse Norka Andrea Szalay.

Norka maakt de mooiste nail art designs en geeft jou alle tips & tricks wat betreft stamping nail art. Met deze workshop leer je meer technieken naast het stempelen alleen.

Door de vele mogelijkheden die er zijn kun je in een handomdraai snelle en mooie nail art creeren. Tevens kun je stempel nail art combineren met folies, pigmenten, glitter, decals etc. Het allerleukste is dan toch het delen van kennis en technieken.

Wat ga je doen tijdens de Workshop Stamping?
Je gaat zelf leren stempelen. Je leert alle basis technieken van het stempelen, maar ook gaan we een stapje verder met unieke combinaties zoals: decal decoration, dubbel stempelen, multicolor stempelen, pigmenten en folie gebruiken, gel technieken, marbelingen.Wat moet je meebrengen naar de workshop? De exacte lijst aan producten mailen we vooraf nog door.
- Uv/led lamp 
- Stempelplaten
- Stempel
- Scraper

-Plate Cleaner 
- Stempellakken 
- Werkmateriaal zoals buffers, wipes,  folies, glitters, pigmenten, color pops of show tips etc.
- Penselen
- Kledingroller of plakband
- Gelpolish kleuren voor de ondergrond, Topcoat
Model: Een model is niet nodig, je werkt op color pops & show tips.

Kosten: € 150,00 excl. btw (inclusief certificaat Lunch)

Datum: 26 April 2020
Tijd: 10.00-17.00

Locatie: Salon Tip Tap Top in Nieuwe Niedorp (noord holland)

 

 

Aanvullende voorwaarden

  • Omdat er voor deze training een externe educator wordt ingehuurd gaat deze alleen door bij voldoende aanmeldingen.

  • Annuleren van deze training is niet mogelijk. Wil je annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd. Wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de training te laten gaan.

  • Alleen volledig betaalde boekingen worden in behandeling genomen. Zo bent u zeker van een plek. Wie als eerst heeft betaald heeft garantie voor een plek. Wij kunnen geen plekken vrij houden tot u heeft betaald, doe de betaling daarom ook gelijk.

  • Foto's zijn ter illustratie.

  • Cursus wordt gegeven in het engels.

  • Er mag tijdens de cursus niet worden gefilmd of spraak berichten opnemen. We gaan een online groep maken waarbij je alle info terug kan vinden die gegeven wordt tijdens deze cursus.

Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar info@nagelproduct.nl.  De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en de inschrijving is pas definitief als de volledige betaling voldaan is.

© 2012 - 2020 nagelproduct | sitemap | rss