Spoed cursus ACRYLGEL inclusief producten.

Vorige Artikel 3 van 25 Volgende
€ 995,00 (exclusief 21% btw)
Aantal

Droom jij er al lang van om jezelf nagelstyliste te mogen noemen?! Grijp dan nu je kans met deze super actie! Nagelproduct heeft alles wat je nodig hebt om als nagelstyliste van start te gaan! Na 7x mag jij jezelf nagelstyliste noemen.
 

ACRYLGEL is een nieuw product. Het heeft veel meer voordelen dan de reguliere acryl en/of gel.  Voordeel: geen geur !!!, eenvoudig aan te brengen, sterkere maar toch licht dragende nagels, en nog veel meer voordelen. Het is de kunstnagel van de toekomst.

 

Wil je niet 7 weken wachten maar sneller klaar zijn? 

Deze spoed cursus is in overleg te plannen en kan in een tijdbestek van 3 a 4 weken klaar zijn. Dit is mogelijk op overdag en avond in mix met elke keer 1 hand tijdens de les en 1 hand thuis als huiswerk.

 

Spoed Cursus inclusief producten € 995,00 exclusief btw.

De planning wordt gemaakt aan de hand van de geplande datas.
 

 

Voor alle lessen ben je een model nodig, In totaal 4 modellen.

 

Koffie/Thee/Lekkers/Producten en een Certificaat zijn inbegrepen.

 

De kosten van deze hele cursus inclusief producten zijn € 995,00 ex.btw. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

De producten ontvang je direct tijdens de eerste les en mag je mee naar huis nemen.

Dit producten pakket t.w.v. meer dan € 300,00 ex.btw en bevat de basis van wat je nodig bent om nagels te zetten.

Heeft u al producten en bent u enkel de basis producten nodig? Dan kost de cursus € 750,- exclusief btw en dient u zelf de producten mee te nemen.

 

Tijdens de les werken we met de electrische vijl, deze zit niet in het pakket maar wordt door ons beschikbaar gesteld. U heeft de mogelijkheid deze aan te schaffen voor een leuke prijs (lees hieronder).

 

 

Het producten pakket bestaat uit Moyra producten: LED Lamp - acrylgel  - prep - acid free primer - cleanser  - liquid glaasje + deksel - rol doekjes - stofborstel - pomp dispener - long & strong - gel penseel+spatel in 1 - cuticle pusher - topcoat - block vijlen - halfmoon vijlen - tips - lijm - tipknipper - herbruikbare sjablonen - sponge brush - sponge houder - painting wit - cuticle oil.     De losse verkoop prijs van dit pakket is minimaal 300 euro. Voor deze cursus zit het producten pakket er bij in.

 

Er is een mogelijkheid om direct een electrische vijl + bitjes erbij te kopen voor 150 euro excl.btw. + 2 gratis bitjes en een frees bitjes borstel (grof/fijn bit & Russische bit nr.1. Wenst u dit erbij? Geef dit aan tijdens een e-mail dan zetten we deze voor u klaar en maken we op de 1e dag van de cursus de factuur aan. Betaling kan contant of per pin.

Hoe kun je dit bestellen?

Plaats dit artikel in de winkelwagen en kies de gewenste betaal keuze.

 

Plaats gereserveerd:

Uw plek is pas gereserveerd als we de betaling en/of aanbetaling hebben ontvangen. Bij geen betaling 2 weken voor aanvang van de cursus komt uw plek vrij en kan een ander het boeken. U dient zelf rekening te houden met de betaling, dit kunnen wij niet doen.  De aanbetaling zal een bedrag van 100 euro zijn. Het resterende betaald u tijdens de start.

 

BTW betaald u altijd over cursussen en producten. Mocht u binnen 5 jaar voor Uzelf gaan werken dan kunt u de betaalde btw terug vorderen bij de belastingdienst.

 

De cursus wordt gegeven bij:

Rika's Nagelstudio

Bjirkewei 113

9287 LC  Twijzelerheide (Friesland)

06 27 99 13 25

info@nagelproduct.nl

 

Heeft u vragen? Aarzel niet en stuur ons een email voor meer info, gelieve uw telefoon nr vermelden zodat we contact met u kunnen opnemen.

© 2012 - 2020 nagelproduct | sitemap | rss