Spaarpunten

Bij Nagelproduct zijn wij natuurlijk blij wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Wij belonen u als klant graag door u bij elke aankoop spaarpunten te geven, waarmee u bij een volgende bestelling korting kunt krijgen! Het enige wat u hoeft te doen om voor de spaarpunten in aanmerking te komen, is een account aanmaken als u die nog niet heeft. Wanneer u een account aanmaakt, registreert u zich als klant. Daardoor kan ons systeem uw gegevens bewaren en kunnen wij u spaarpunten geven. U kunt het aantal verzamelde spaarpunten dan ook inzien in uw account, op de laatste factuur bij de artikelen staat de juiste gespaarde punten.

 

Wanneer krijg ik spaarpunten?

Bij elke aankoop aan producten op Nagelproduct ontvangt u spaarpunten. Per product wat in de webshop wordt aangeboden, ontvangt u voor elke hele euro 1 spaarpunt die u koopt. Een voorbeeld: U koop voor 86,89 ex.btw. dan ontvangt u 86 spaar punten. U krijgt geen spaar punten over de btw, verzendkosten en opleidingen.

 

Waar zie ik mijn spaarpunten?

Wij doen spaarpunten handmatig. Pas als we op verzonden klikken staan ze op de factuur. Als je inlogt op je account en oude facturen gaat inzien, kun je ook je totale spaarpunten zien op de laatate factuur.

 

Wat zijn mijn spaarpunten waard?

Elke spaarpunt is € 0,02 waard. Wanneer u bijvoorbeeld 250 spaarpunten heeft verzameld is dit € 5,00 waard en 500 spaarpunten € 10,00.

De verzamelde spaarpunten kunt u inwisselen voor een kortingscode. U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen, dan maken wij een kortingscode aan die u kunt gebruiken tijdens uw volgende bestelling. Er geldt hiervoor geen minimaal bestedingsbedrag, dus u kunt optimaal profiteren van uw spaarpunten. Wel moet u minimaal 500 punten hebben gespaard voordat u spaarpunten kan inwisselen. Er kan maar 1 code per bestelling ingevoerd worden.

Een voorbeeld: U heeft artikelen t.w.v. € 50,- in uw winkelwagen. U kiest er voor om 500 spaarpunten te verzilveren en ontvangt € 10,00 korting. De artikelen kosten nu nog € 40,00. Over dit restbedrag ontvangt u gewoon weer nieuwe spaarpunten!

 

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?

Nee, het niet mogelijk uw spaarpunten in te wisselen voor contant geld. U kunt uw verzamelde spaarpunten alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij deze website. De spaarpunten zijn gekoppeld aan uw persoonlijke account, dus u kunt ze niet overdragen aan iemand anders. Bestel daarom ook altijd via uw eigen account. Via een ander account kunnen we geen punten overzetten.

 

Geldigheid

De verzamelde spaarpunten zijn geldig zolang we dit systeem hebben, en dat u binnen 1 jaar een nieuwe bestelling plaatst. Is het langer dan 1 jaar geleden dat u een bestelling gedaan heeft dan zijn de oude punten vervallen en spaart u weer opnieuw. Mocht er om welke reden dan ook geen spaarpunten systeem meer zijn dan zullen we dit vermelden via nieuwsbrief en social media. Dezen dienen dan z.s.m. te worden verzilverd. Mocht dit ooit gebeuren dan is de minimum punten niet van toepassing en mag elke punt ingewisseld worden.

 

Inwisselen

Stuur ons een e-mail voor dat u besteld zodat we de punten kunnen omzetten in een kortingscode. Check altijd eerst of u 500 gespaarde punten heeft. Dit doet u door op uw account te klikken en de laatste factuur erbij te nemen. Hierop vind u onderaan bij artikelen de spaar punten totaal.

 

Overzicht voorbeeld spaarpunten

0-500 spaarpunten niet inwisselbaar

500 spaarpunten €10,00

1000 spaarpunten €20,00

2500 spaarpunten €50,00

© 2012 - 2021 nagelproduct | sitemap | rss