Dropshipping met PNS

 

Dropshipping: online verkopen zonder voorraad

Wellicht heb je het begrip al eens gehoord. Dropshipping is een logistieke oplossing voor webwinkels. In plaats van zelf een voorraad te houden, doen wij dit voor jou. Zodra je een product verkoopt stuur je de order door naar ons. Wij zorgen ervoor dat het pakketje naar je klant verzonden wordt. Hiermee houd je het complete logistieke proces dus buiten de deur. Op deze pagina lees je alles over dropshipping.

 

Dropshipping heeft vele voordelen:

 • Je hebt geen eigen voorraad, dus je hebt geen onkosten, minder risico en minder ruimte nodig.
 • Je blijft niet met onverkochte producten zitten.
 • Het hele logistieke proces blijft buiten de deur, dus je hebt meer tijd voor marketing en klantenservice.
 • Je kunt een webwinkel starten/runnen zonder grote investering vooraf. (zoek hiervoor naar webshops die maandelijks opzegbaar zijn)
 • Je hebt geen personeel nodig voor het inpakken en verzenden van bestellingen.
 • Je kunt eenvoudig testen of nieuwe producten aanslaan bij je doelgroep.
 • Ook tijdens ziekte en vakantie worden bestellingen verzonden, mits je wel de orders doorstuurt.
 • Voor eigen gebruik profiteer je natuurlijk ook van de korting en als je alles in huis hebt weet je precies waarover je spreekt. Je bent dan ook vrij om voor jezelf te bestellen.
 • Altijd opzegbaar.

 

Maar natuurlijk zijn er ook nadelen:

 • Je hebt zelf maar beperkt invloed op hoe het pakketje er uit ziet. Je kunt niet zomaar een extraatje of een handgeschreven kaartje toevoegen. Ook wij voegen geen extra's toe voor pakketten van dropshippers..
 • Je dient zelf de factuur naar de klant te sturen, wij doen deze er niet bij. Dit kan vandaag de dag per e-mail via je eigen webshop.
 • Producten die niet voorradig zijn worden niet nagezonden. En je moet dit dan zelf terug betalen aan je klant.
 • Niet alle producten worden als retour aangenomen. Dit gaat dan om gebruikte producten.
 • Wij verzenden onder onze eigen naam, dit omdat we de verzendkosten dan zo laag mogelijk kunnen houden.
 • Alles vragen is niet mogelijk, hiervoor kunnen we net zo goed zelf contact met de klant hebben. Je moet dan ook ervaring hebben. 
 • Je hebt geen zeggen voor actie's en aanbiedingen, wel mag je mee doen met acties en aanbiedingen die we houden uiteraard.

 

Wat kost het?

Wij vragen geen instap kosten voor drop shipping maar we vragen wel actief te zijn. Je plaatst de producten van ons in je eigen online webwinkel. De verkoopprijs bepaal je zelf. Dit mag nooit lager dan onze prijs zijn. 

Het grote voordeel van dropshippen is dat je de inkoopprijs van de producten pas betaalt zodra je iets verkocht hebt. Doordat wij vaak veel pakketten verzenden kunnen we goede deals maken met verzendpartijen. Daar heb jij dus ook voordeel van. Vaak zijn de verzendkosten lager dan wanneer je zelf zou verzenden. Daarnaast is er verpakkingsmateriaal nodig, de factuur moet geprint worden en het pakketje moet worden ingepakt. Met deze manier van werken is het logistieke proces per saldo niet duurder dan een eigen voorraad aanhouden, zeker als je de tijd meerekent die het kost om een bestelling verzendklaar te maken. Hierdoor is het voor veel webwinkels een ideale constructie.

 

Waar moet je aan voldoen?

 • Wij vragen vakkennis van minimaal 3 jaar. Je kunt zelf nagels zetten en weet je overal mee te redden. Dit omdat je vragen van klanten moet kunnen beantwoorden.
 • Je hebt een kvk en btw nummer.
 • Je regelt alles zelf: webshop, foto's etc. (Onze foto's en teksten mogen gebruikt worden)
 • Je bent veel actief op social media met name op de nagel kanalen van facebook en instagram.

 

Welke vorm van dropshippen bieden wij?

Wij dropshippen op basis van verkopen, hoe meer je verkoopt hoe groter je korting is. Uiteraard start je met 20% korting.

 1. 20% korting tot een omzet van €2500,-
 2. 30% korting vanaf een omzet van €5000,-
 3. 40% korting vanaf een omzet van €7500,-
 4. 50% korting vanaf een omzet van €10.000,-

Indien het blijkt dat er geen verkoop is en de omzetten lager dan €2500,- blijven op jaarbasis dan stoppen wij de samenwerking. Misschien was er een reden voor dat de verkoop stil lag of een andere reden dan ook van toepassing was.... Dit gaat altijd in overleg. Wij willen alleen misbruik voorkomen en hopen hierop begrip.

 

Voor welke producten is dit geldig:

Wij verkopen meerdere merken. Wij bieden dropshipping aan voor PNS. Naast PNS bieden wij ook Urban Nails, Pure Nails/Halo, Moyra en Barbicide maar dezen vallen hierbuiten. En op deze producten zit dan ook geen korting.

 

Hoe werkt het bestel proces?

Indien je dropshipper wilt worden krijg je van ons een speciale code waarop je kan bestellen. Dit is een % die voor jou is. Dit is dan ook je eigen verdiensten.  Als een klant bij jou heeft besteld en betaald doe je vervolgens die bestelling op onze webshop op je eigen naam met als verzend adres de naam en het adres van de klant. Zo kunnen wij sneller werken met een verzendlabel aan te maken.

De factuur voor u zal op uw naam staan voor uw eigen boekhouding.

Uiteraard mag je het ook eerst naar jezelf sturen indien je meer producten aanbied en het in 1 pakket wil zenden, hiervoor ben je zelf verantwoordelijk qua kosten, denk hierbij aan 2x verzendkosten van ons naar jou en van jou naar de klant.

 

Houdt u rekening met:

Verzendkosten: NL= €5,50     BE=€6,50. Gratis verzending is vanaf €50,00 ex.btw.   

Bereken dit bedrag ook door op uw eigen webshop.

 

Wenst u te willen gaan dropshippen? Neem dan contact met ons op via info@nagelproduct.nl. Wat wij graag van u willen weten is uw naam, adres, uw ervaringen, eventuele opleidingen/cursussen, en wat uw doel, initiatief en bereik is met dropshippen voor PNS. Wij streven ernaar uw bericht op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

© 2012 - 2021 nagelproduct | sitemap | rss