Gebruik

  • Stap 1: Bereid de natuurlijke nagel voor - Was de handen. Duw de nagelriemen terug met een Cuticle Pusher, verwijder dode huidcellen en buff zachtjes om de glans te verwijderen met de Hola Block Buffer White.
  • Stap 2: Reinig de natuurlijke nagel en droog deze tijdelijk uit met Hola Prep & Cleanse op een Nail Wipe. Laat volledig drogen.
  • Stap 3: Hola Gel Polish Base Gel - Veeg het penseel af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Breng een uiterst dunne laag aan op de nagelplaat. Verzegel de vrije rand van de nagel om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Hard alle vier de vingers samen gedurende 30 sec. uit in de Hola Lamp. Herhaal dit proces op de andere hand en vervolgens op de duimen.
  • Stap 4: Hola Gel Polish Color - Veeg het penseel af aan de hals van de fles om overtollig product te verwijderen. Verzegel de vrije rand met Hola Gel Polish om duurzaamheid te garanderen en krimpen van de kleur te voorkomen. Breng een dunne laag aan op de gehele nagel. Zorg ervoor dat de nagellak niet op de huid komt. Als de nagellak de huid heeft geraakt, verwijder dit dan voor het uitharden van de nagel met behulp van Hola Prep & Cleanse en een Cuticle Pusher. Hard alle vier de nagels gedurende 30 sec. uit in de Hola Lamp. LED. Herhaal dit proces op de andere hand en vervolgens op de duimen. Donkere kleuren kunnen een dubbele uitharding nodig hebben.
  • Stap 5: Hola Gel Polish Color - Breng een tweede dunne laag gellak aan volgens hetzelfde proces. Deze laag zorgt voor een volledige dekking.
  • Stap 6: Hola Gel Polish Top Gel naar keuze - Veeg het penseel af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Verzegel de vrije rand van de nagel om duurzaamheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Breng een dunne laag Hola Gel Polish Top Gel aan op elk nageloppervlak van alle vier de nagels van één hand. Hard alle vier de nagels gedurende 30 seconden uit in de Hola Lamp. Herhaal dit proces op de andere hand en vervolgens op de duimen.

 

VERWIJDER – Hola Soak It Off Remover

  • Stap 1: Vijl het volledige nageloppervlak met de Hola Halfmoon File om de verzegeling van elke nagel te verbreken. Verzadig een Hola Nagel Wrap met Hola Soak It Off Remover en bevestig de Wrap stevig om de vinger.
  • Stap 2: Laat de Hola Nail Wrap tien minuten om de vinger zitten. Trek met een draaiende beweging de Hola Nail Wrap en het product van de nagel.
  • Stap 3: Plaats de Wrap zo nodig nog iets langer terug om overtollige gellak te verwijderen. Verwijder voorzichtig de overtollige Gel Polish met behulp van een Cuticle Pusher. Wees voorzichtig dat je niet de oppervlaktelagen van de natuurlijke nagelplaat weg schraapt.
© 2012 - 2023 Nagelproduct.nl | sitemap | rss